Guldhunden

Mjukt hunddagis och träning för liten och stor i Skogås!

Dagisfröknar

Maja och Åsa

Personal

Vi som driver Guldhunden heter Åsa och Maja Lefverström. Åsa har arbetat på Guldhunden sen 2011 och Maja började som lärling samma år. Idag är vi gifta och driver dagis ihop :) 

Vi har båda haft ett livslångt brinnande intresse för djur och gör vad vi kan för att hjälpa de som far illa. T.ex. brukar vi samla ihop donationer till hemlösa djur världen över och även hjälpa till på plats där det behövs. 

Tillsammans med vår kompetenta personal driver vi Guldhundens hunddagis och vi är så glada att få spendera dagarna med våra fyrfota vänner! 

Alla som arbetar hos oss har minst en enligt jordbruksverket godkänd hunddagisutbildning och självklart oändligt med kärlek till hundarna!

 

Praktikanter

Vi tar emot praktikanter som är minst i gymnasieåldern och helst på långtid. De får tillfälle att lära sig mer om hur rutinerna är på dagis, och givetvis vårt synsätt i etisk hundhantering. På det sättet blir de även en tillgång till oss då de ofta är mycket engagerade och gosar och pysslar extra med hundarna. Praktikanter går ALDRIG ut själva med hundar och har alltid en av oss som handledare med. På det sättet har vi alltid full kontroll över hur hundarna hanteras och kan leda praktikanterna rätt om de stöter på problem. Det är oftast inte möjligt att ta med egen hund till oss vid en praktik.